Anotace: Já vím, dlouho jsem tu nebyla a teď se přivalím s tímhle tématem. Omlouvám se ti Psavečku za svou psanečku. Jsi něžný romantik a má básnička je psaná, jak se říká na tvrdo. Psala jsem ji před lety, kdy jsem o lásce dost pochybovala. Dnes už je jinak.:)
Hezky ses vyjádřila. A ty hory kde jsi ať přenese ke mně blíž. Proberem tu lásku. A řeknu ti ,že ti ji přeji. M.
15.01.2010 18:35:00 | s.e.n
Není třeba se omlouvat, Verulko, báseň je dobrá a ten konec je víra, že taková láska přece jen může vykvést. Ukaž se častěji, chybíš nám.
15.01.2010 15:39:00 | Psavec