samota
Anotace: nepřijel. zase. mám strach... hrozný strach. a pusto a vyprahlo v duši
mlčí... stále mlčí
jen mě za krk dýchá
nehmatatelná silueta
-představa za závěsem-
už zvedá v pěsti dýku
proniká tělem,
rychlostí světa
tak ostře!
rumělková kaluž,
jež, pod lístky rtů,
pije má samota
sílí. jsem tak sama.
kol uší ticho, kol očí tma.
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: ElaJah, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)