Víš, lásko, vzpomínky mluví(v srdci),
tak nechej ji jít...
A i když ona to neví,
co chtěla bude mít...
Čas spálí,
všechno bytí...
a v dáli,
jsme chycení v síti(lásky)...
Tak zavři oči,
minulost nechej už spát...
Svět rozchodem nekončí,
vždy je tu někdo , kdo má tě rád...
26.01.2010 16:03:00 | whiolet