Anotace: .
ST
...taky už jsem - celá
od rána až do večera
ztichlou nocí jak září
(jéé, prosinec už je v kalendáři)
a hmota snad by tekla
jen kousek toho slůvka
kdybych řekla
21.12.2010 01:11:00 | ni.va
návraty..
pro ty co čekají
za vraty
a ledy roztají..
někdy do poslední kapky..
pak zbudou jen vzpomínky
a touha..
vrátit čas zpátky..
21.02.2010 08:30:00 | Bean
Navraty, ty jsou vseljake...a kolikrat malovane uplne jinak, nez jak nalonec dopadnou-
21.01.2010 16:20:00 | Veru