Díky za komentář. ;)
U zadnice mu to bejt může, já mu to číst dávat nebudu. Jen sem se potřebovala vypovídat,a nejlepší zpovědí je báseň:)
11.02.2010 14:45:00 | Jean89
;-) mno, podle mne TOHLE mu bude u zadnice. co takhle 3x odpuštění padlo - počtvrtý padne kopanec do kulí?? -----------:(.........moc se omlouvám, já už se 3x u jinejch básní zdržela komentáře A kurva -- a už teda taky muselo něco padnout...
22.01.2010 18:08:00 | pamp_elka