Anotace: Přesně před rokem, ve 21:49 jsem Ti napsala...a dnes spolu v tento čas budeme a připomeneme si, že už rok...jsme svoji.
Mocky hezké, srdénkové... také mne co nevidět čeká několikaleté výročí :o) Tuším, jak se cítíš. Je to krásný a mocinky Ti přeju, z celého srdce, aby Vám ty roky lásky jen a jen pribývaly. :o)
22.02.2010 17:42:00 | NikitaNikaT.
Blahopřeji... ať vám to vydrží! :) Jinak, určitě bych neřekla, že bez něj nejsi nic, to rozhodně ne :) Ty jsi úžasná sama o sobě ;)
23.01.2010 12:10:00 | Ariella13