Pojďme
Anotace: třeba je to těma zádama
Překřížil jsem rty
skousl prst mezi zuby
a po měsíci jsem cítil stékat oheň po tváři
nevím proč
vědět to ani nechci
jen mi prosím řekni kdy začneme žít.
Létat a skvétat
padat a zvedat se
učit se chodit
spolu
ve dvou
první slůvka
miluji Tě
netajené úsměvy
bez linek
neboj
já je taky nikdy nechtěl
tak pojďme začít žít.
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Bíša, Květka Š.
Komentáře (0)