Ještě se, prosím, dívej

Ještě se, prosím, dívej

Anotace: vysněnáááááááá

A tak se na mě ještě prosím dívej,
moje oči z tebe hladoví,
tak se prosím na mě ještě dívej,
jsou jako dvě kytičky medový.

Jak se zvedá slunce z rána,
tvoje víčka se i nadechla,
srdce mi steskem povzdechlo,
já tě mám daleko za horama.

A tak se na mě ještě prosím dívej,
moje oči z tebe hladoví,
tak se prosím na mě ještě dívej,
nic jiného o tobě nepoví.

Nad obzorem slunce svítá,
štěstím jsem si povzdechl,
jásotem mi duše říká,
nikdy víc se tak nelekl.

A tak se na mě ještě prosím dívej,
dřív než půjdeme zase spát,
tak se prosím na mě ještě dívej,
chci tě mít vedle sebe napořád,
nechci se tě, lásko, vzdát…
Autor Frenky_dlouhan, 25.01.2010
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: kaaamiiii, dream in emptiness, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ti at se dívá:-)

29.04.2010 00:57:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí