Dr. RobertCZ a Mr. Hyde
Anotace: Dvě tváře lásky - mužská verze
.
Přes den něhu střádám v sobě
Růži k nohám kladu Tobě
Přes den píšu křehké verše
Slunce, srdce, láska - jenže:
Přijde noc a samec ve mně
Probouzí se samozřejmě
A namísto něhy - rata!
Přefiknu Tě natotata
.
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, janewe, Matty09, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)