Zoufalý pokus o výkřik do hrdla
Střik prosím, jen jeden
druhý až vykřiknu,vystříknu
omlouvám se, komu?
Bezna-bezva děj
odehrávající se na hranici lásky
a pomatených snů
Vykrádám tuž aby mi ulevila od bolesti
od blábolů a otázek rostoucích v mé hlavě
Přečteno 487x
Tipy 3
Poslední tipující: borůfkovej shit., Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)