Dívat se jinam
Anotace: vlastně znamená nevidět
Ve tmě se konečně objevilo světlo,
které zalilo vše takouvou září,
že stejně nebylo vidět na krok.
Kostlivci tak mohli nepozorováni,
nerušeně tančit u hřbitovní zdi
svůj tanec za padlé lásky.
Zatímco já se zatoužila
dotknout Tvého srdce,
to se však už dávno dívalo jinam...
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, malá slečna
Komentáře (0)