Sebevražda
Anotace: Vůbec nevím, proč mě takovéto témata napadají..:/
Chlapec. Chlapec který chtěl,
chtěl dívku,
celé noci pro ni bděl,
chtěl každou její ladnou křivku,
složil pro ni spoustu děl.
Dívka, pro kterou písně pěl,
jej bez milosti poslala do pekel.
Tak tu, s nožem v ruce,
chlapec v dešti sedí,
na červené antuce,
jeho mysl zalívá se šedí,
do světa své klení řvouce,
kapky jeho krev v ráně ředí,
děkujíc své celoživotní muce,
chlapec umírá,
obloha zatmívá se modrošedí.
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, Iwetta, Bíša, ilona, WAYWARD, Okřídlená Lištička, Denael
Komentáře (3)
Komentujících (3)