Jablka v županu
Čekali jsme tolik dnů
až budeme spolu
a teď najednou
kůže se mi ježí
dýchá se mi stěží
krev rychleji běží
těžko se mi věří
že sundáš mi
košilku průhlednou
a já budu líbat s kuráží
vše Tvoje
i vojáka na stráži
a ego moje
bude spokojeno
protože vím,
že vždycky Tě snadno dostanu
na moje jablka v županu
Přečteno 355x
Tipy 31
Poslední tipující: tato22, PIPSQUEAK, Niky88, sýc, divoska_jaja, Jiří I.Zahradník, Oťas, Bíša, Jeněcovevzduchukrásného, Juraj Hrom, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)