píšeš (píšete :)) úžasně, člověk má pocit, jako by do té básně patřila prožíval ji zas a znova :)
31.05.2010 13:47:00 | wendy.poezie
Tvoje verše jsou hrozně moc milé,nádherně se čtou,a nevim jak to říct,ale i chutnají=) Vážně moc krásný=)
13.02.2010 22:33:00 | prostejina
Zůstávám s Tebou v naději, že příště budou slova obsahem moc pěkné báseňky vpuštěna toliko na správný přechod. (Používat neznámých přechodů je rizoto... |:-)
12.02.2010 16:28:00 | Špáďa