souhlasím s komentářem pode mnou, ale mezi volným a střídavým veršem je myslím spoustu prostoru k experimentování. Proto bych se být Tebou experimentů definitivně nevzdával;)
Hodně štěstí!
09.02.2010 20:48:00 | Vlčák z hor
Tak první věc: Oceňuji, že jsi vyjádřil své city. Pokud to slyšela dotyčná, které to patří, určitě ji to nesmírně potěšilo.
Duhá věc: Zkus to dělit na sloky. Člověk se v tom takhle trochu ztrácí a hůř se to čte.
Třetí věc: Je to tak trochu báseň nebáseň. Neříkám, že by se mi úplně nelíbila, ale popsal bych ji něco jako mezi střídavým a volným veršem. Jestl ibudeš dál tvořit, zkus si obě z těch forem, jak volný verš, tak i klasické veršování.
Jinak směle dál a piš, co tě napadne. Česem najdeš tu správnou míru.;-)
09.02.2010 08:02:00 | James Sceptic