mě to v dobrém slova smyslu pobavilo. zřejmě budeš výtečnou kuchařkou.)
02.10.2011 11:27:00 | tenflipskáj dysfunkt
Zaujímavý nápad.Teraz chvíľku od básne ako takej.Naozaj,ak by si náhodou niekedy zmienený lektvar namiešala,hlásim sa ako prvý pokusný králik :).
A spať k veršovaniu.Škoda,že si skvelú ideu lepšie nerozvynula,gramatické rýmy a nesediaci rytmus,niekedy stačí verše po sebe prečítať,niekde pridať slabiku,niekde ubrať,zamyslieť sa a možno nájsť lepšie slovo.
Často tým zmeníš celú báseň,väčšinou k lepšiemu samozrejme :)
11.09.2011 20:39:00 | Terulienka
Za mejch mladejch let se říkalo, že čas je nejlepší lékař. Někde se stala chyba, protože jsem stále nevyléčenej :-D
11.02.2010 12:44:00 | Dračičák