Potkal jsem víru
Anotace: krásně sme si povykládali
Včera na cestě z pohřbu
mého štěstí
jsem potkal Tvou víru
byla zvláštní
tak trochu do černa
ztratila sílu.
Prý žije v pohádce
ve které žít nechce
plakala..
za budoucností
kvůli minulosti
vše vzdala.
Mě Tebe nás
..a starého holuba
si posadila na rameno
políbila ho
on uctivě kývnul
pro mě je vše ztraceno.
A pak jsem se probudil se slzami v očích a vše bylo zase ve starých nejistých kolejích.
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: angelicek, Bíša, carodejka, ilona, Květka Š., Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)