Můza
V hřmění polibků
mi utekla můza
pero se schovalo
a přišla hrůza.
Hrůza z prázdnoty
rvoucí mou fantazii
verše se ztrácejí
z rýmů si neupiji.
Proč ve štěstí
nejsem psaní hoden
a ve smutku
mě můza vede světem?
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: annuska, Eva:-), angelicek, Sapphire
Komentáře (2)
Komentujících (2)