Láska do půl pasu
Anotace: Pro koho, tak pro koho dnes tvoje srdce bije?
Pro koho, tak pro koho
dnes tvoje srdce bije?
S mým nožem v zádech
teď ještě hůř se žije.
Dva kroky mezi světy
a láska do půl pasu,
pět prstů oněmělých
šlo spáti do tvých vlasů.
Teď lásce splácím pokušení
tvojí krví modrou,
čas můj se brání zapomnění,
tak aspoň tobě dobrou..
H
Přečteno 367x
Tipy 9
Poslední tipující: Neriah, Špáďa, Divoženka1, Elisha, Eru Alonnar, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)