pro Tebe
Jsi krásná až oči přechází,
jako když slunce vychází,
Tvé kouzelné kočičí oči-
jen pohled a svět se točí.
Ty jsi jedna z mála žen,
kterým se říká "štípni mě, ne nejsi sen!"
Jsi krásná, křehká, vlasy máš havraní,
když nejsem s Tebou jsem jako na trní.
miluji všechno co tolik Ti sluší,
Tvůj úsměv Tvé tělo Tvou duši.
Přečteno 728x
Tipy 5
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)