Krása
dívky krásné
mladé a milé
hledaj prince
hledaj zlaté mince
vychovány v chudobě
udělají cokoliv
přijmou zlo v jakési podobě
za peníze vezmou pistoli
vystřelí svou nevinnost
už to neni drzost
milovat chlapy pro moc
vidí je, jen když je noc
noc plná vášně
ale bez lásky
když vám to dělá krásně
klidně, ale jste jen masky
masky, které musíte nosit
jen pro cizí obdiv
přijde čas kdy budete prosit
o mládí a z života hezčí pocit!!!
Přečteno 434x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Labanda, ilona, Okřídlená Lištička, Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)