Nebudu plakat pro někoho, kdo mě nemá rád
Nebudu plakat pro někoho,
kdo mě nemá rád.
Nebudu smutnět pro někoho,
kdo mě nechce znát.
Nebudu se vyhýbat věcem,
které mi ho připomenou.
Nebudu trávit svůj den,
s duší nalomenou.
Nebudu se užírat svobodou,
kterou mi nechtěl vzít.
Nebudu pálit fotku roztrhanou,
s kterou už nebudu snít.
Nebudu se usmívat,
kdykoli ho potkám.
Nenechám ho poznat,
že lhostejnost se dotkla.
Nebudu to popírat,
a nemá smysl lhát.
Nebudu tě milovat,
protože ty mě nemáš rád...
Přečteno 465x
Tipy 15
Poslední tipující: Pythonissa__, Alasea, Larey, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, Koza, UCET KE ZRUSENI
Komentáře (1)
Komentujících (1)