Lásko ...?
Anotace: jsem Tu a čekám...
Volám Tě pod záclonu snů
Miluj mně do nočních dnů
Každou hodinu ve mně buď
Neodcházej...stůj co stůj.
Jsem hříšná hvězda nočního
nebe.Nemám víc,než jen Tebe.
Promiluj se do mého chtíče
S Láskou i bez toho biče.
Ukaž...Dokaž...Řekni...
ale, prosím jen mi NELŽI!
Přečteno 553x
Tipy 17
Poslední tipující: J's .., ilona, Bíša, Niky88, hypertenze, Jiří I.Zahradník, Denael, Pevya, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)