Roztávání...
Anotace: co všechno padlo zimě za oběť
Ještě než roztál sníh
objevily se zahrabané chyby,
zasněžené sliby,
každý zapomenutý hřích,
zklamaná srdce,
bolest v nich.
Ještě než vyšlo jarní slunce,
roztekli jsme se jako led.
Otevřely se naše ruce,
pustily jedna druhou: "Leť!"
ještě než jaro přišlo do údolí,
Ještě než...
Pořád mě to bolí.
I když teď slunce všechen led
rampouchů mění v sladké slzy,
i když už hřeje prsty svět
mě pořád zima prostě... mrzí.
Mrzí mě, co jí padlo za oběť.
Na podzim tráva a já teď.
Přečteno 422x
Tipy 19
Poslední tipující: nedám si. díky, Koza, CRASH, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, rezina, klara07, dream in emptiness, sýc, Ejí, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)