Tiše pro ženu zmírá muž
Anotace: O ni bez ní pro ni...reflexe
Na první pohled jsem se tenkrát zamiloval
byla jsi jediná dívka
pro kterou jsem byl ochoten žít
a to se nezměnilo
stále není nikdo
koho bych tak miloval...
stále není nikdo
a ty už dávno také nejsi
v zajetí falešného chtíče
v hloupé mužské pýše
jsem orval vše krásné...
Hlasitě pláče pro muže žena
tiše pro ženu zmírá muž...
Přečteno 420x
Tipy 21
Poslední tipující: ilona, PIPSQUEAK, Hazentla, ludmil, Bíša, Nussichoco, Zefi, labuť, Psavec, myší královna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)