Anotace: už je moc věcí pokažených...začínám se smiřovat s koncem- ještě nevím jakým...
život šel dál
ale tys nechápal
že z hromů a blesků
nejde udělat třeba dotek
nemysli na lásku
nemysLi na polibek
to co máš a co tak rád prožíváš
je ve skutečnosti vzácný
jamile o to přijdeš
ona to věděla
ona to cítila
pčichází konec
čas běží různými směry
někdy rychle
jindy krátko
ale náš čas už vypršel
SBOHEM má LÁSKO