V zóně radosti
Pouštím Tvou něhu pod moji košili,
konečky prstů touhou by tančily,
na duši cítím laskavé doteky,
vášní se sytím, dlaně jsou všeléky.
Vyznání do ticha svolává k hrám,
do zóny radosti vplouvá Tvůj prám,
přes bouři naděje míří do přístavu,
s marnivou lehkostí v milování plavu.
Ve vlnách rozkoše ztracený čas,
záplava polibků prolomí hráz,
v kapičkách potu připlouvá zatmění,
krásné je topit se v kouzelném spojení.
Přečteno 368x
Tipy 37
Poslední tipující: Holis, vodnař, poustevník Jirka, s.e.n, Labanda, Bíša, Koza, divoska_jaja, enigman, Paulín, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)