Ticho předjaří
Anotace: ..jarní očekávání..
V hlubokém výdechu
končící zimy
praskly okovy tísně
když láska vykřičela
poslední své slovo
blankytný pohled
rozlil se po nebi
a nastalo ticho
ticho tak hlasité
co leští ostří
samotě
a ukazuje tvář
vlastnímu životu
prosí o slitování
o kousek tepla
slunce
spadly na zem
krůpěje žalu
co uronila víla jara
těsně před tím
než nazuje si
zelené střevíčky
že přijde
již brzy
probudí břízy
kouzelnou mocí
zažene ticho
ptačím sváděním
a osamělá srdce
opět naplní
radostnou nadějí
očekáváním
touhou
a znovuzrozenou
láskou.
Přečteno 508x
Tipy 23
Poslední tipující: střelkyně1, Špáďa, Kapka, Kajaro, WAYWARD, divoska_jaja, Juraj Hrom, Javavia, hašlerka, ilona, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)