Dvě slova
na břehu řeky
v gauči u televize
ve vaně s pěnou
na zadním sedadle v autě
s Tebou
v posledním patře
pod stínem stromů
pod vodní hladinou
u vína v hospodě
i tam... mě zabijou
jsou dvě
a hrozně jejich dotek pálí
nehřejí mě
jenom tu..tam..
někde v dáli
jsou dvě
jak okna do duše
do té co neznám já
ta dvě slova muže
:chci Tě:
pro ně,
velkou váhu má
Přečteno 454x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, ilona, Házté, CULIKATÁ, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)