Vezmi mě do pohádky
Prostupuješ mnou,
protínáš každou rozbouřenou buňku,
chtivostí čitelnou,
navštívíš moji roztouženou tůňku.
Stoupáme ke hvězdám
prolétáváme se dotekovou nocí,
tělo Ti polaskám,
prožívám nejslastnější pocit.
Nos zabořený v hrudi,
nasávám vůni vlhké slasti,
pot na tváři mi studí,
bilancujeme nad propastí.
Ještě se nechci vrátit zpátky,
od fantazie k jasné realitě,
vezmi mě opět do pohádky,
než hvězdy zpřetrhají sítě.
Přečteno 566x
Tipy 39
Poslední tipující: Holis, Sýkorka07, Labanda, divoska_jaja, enigman, vodnař, kuskus pruhovaná, Mbonita, labuť, NikitaNikaT., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)