Zlý sen
Anotace: Moje uplně první básnička
Když jsem oči otevřela už jsi byl pryč
teď tu tančím na pochybách, byl to jen chtíč?
Zlomil jsi mi moje srdce - prokletá noc
tvoje ústa i tvé ruce strácejí moc
to srdce teď krvácí a to jsem nechtěla
láska je hřích, zamilovat jsem se nesměla
a to je můj trest asi prokletá jsem
je to noční můra prostě zlý sen
nahlas tě milovat a tiše nenávidět
už nikdy ani ve snu tě nechci vidět
Jsem strašně ospalá, ale nechci jít spát
prostě mám strach, že se mi budeš zdát.
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Muscl, Houda, CULIKATÁ, Kett
Komentáře (4)
Komentujících (4)