Nezavírej oči
Pod lampou snů,kde hledám
tvůj stín.Odcházíš bez
rozloučení a já nemám kam
jít.
Nezavírej oči,dokud nepůjdu
spát,vždyť ve tmě se tu bojím
a je tu cítit strach.
Vzdálená je jen touha
Proč, básničky jsou jako
pouta.
Kde drží nás v zajetí...
a bez pravidel se neptají
Co jim je souzené...
Proč jsou i smazané...
A kdy se vrátí zpět
...jako přečtené...
Nezavírej oči... jsou nevinné...
Přečteno 513x
Tipy 16
Poslední tipující: Niky88, zelená víla, enigman, labuť, Koza, Psavec, Javavia, Agniezka, Chico1, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)