Malovaná
Malovaná černou tuží
Obrys rtů,co úsměvu
sluší.
Jsem ve tvých rukách
vložena,na papíru od
tebe stvořena.
Namaluj kousek mého Já
Vlož do něj cit tam v
proměnách.
Vymaž mi tam jednu vrásku
co mám od Tebe na obrázku.
Vdechni mi jen kousek lásky
ať nejsem holka plná sázky.
Vryj a prudce do mého srdce
tu víru co chutná trpce.
A pak můj portrét spal tam
v krbu.Stejně jsem neznámou
a možná i budu.
...Napořád...Malovaná...
Přečteno 511x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, enigman, Jiří I.Zahradník, Chico1, Psavec, Ejí, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (6)
Komentujících (6)