Spadla jsem z oblohy
Anotace: Období láskyplných canců číslo 2
Spadla jsem z oblohy
rovnou na nohy.
Spadla jsem z nebe,
stojím vedle tebe
na vlakovém nádraží.
Kufr mám na zápraží
našeho nového bytu,
kde mi budeš dávat lekce citu.
Spadla jsem z oblohy
do zvláštní polohy.
Spadla jsem z nebe
rovnou vedle tebe.
Před dubovými dveřmi stojíme.
Života pak se bojíme.
Že bude viset na provázku,
v bytě, kde mi budeš dávat lásku.
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Houda, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)