Milenec v texaskách
Anotace: zas takový vykecání se z nešťastnejch pocitů štěstí..
Pouhé půl hodiny denně,
míváš na mě čas,
pak zas spěcháš ke své ženě,
já už vím, že zítra zas
věnuješ mi pár minut lásky,
můj milenče v texaskách,
a to všechno bez nadsázky,
když mé srdce nosíš po kapsách.
Přečteno 542x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Houda, CULIKATÁ, BARBYE, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)