Anotace: Věřím, že láska se dá prožívat celý život. Jen občas potřebuje okořenit fantazií, sny, verši....
Chci zas prožít to vzrušení,
když na tebe pohlédnu,
tělo mé je v pokušení,
když se zpátky ohlédnu.
Zpátky do let, kdy nás k sobě,
milování vábilo,
lásku cítili jsme v sobě,
to se mi moc líbilo.
Zkusím zas zapálit oheň,
který v našich srdcích plál,
ty si prosím jenom vzpomeň,
jak sis dříve se mnou hrál.
nej*:-)
24.05.2010 18:30:00 | 4LJFilip
Čtu si to tvé zamyšlení,
vícekrát a ne jednou,
pokaždé mám pocit jiný,
ze slov které ve verších jsou.
Cítím ze slov plno touhy,
možná trochu beznaděj,
o tom co jistě bylo krásný,
ve snech si ty chvíle promítej.
. . . . Ahojky Bobi
13.04.2010 07:45:00 | bobi bobie
Já taky věřím, že to jde, už dvacet let... a doufám, že ještě další budu :o)
18.03.2010 15:52:00 | labuť