Proč zrovna Ty?
Proč zrovna Ty?
To Ti nedokážu povědět..
Proč zrovna Ty?
I já bych se chtěl dozvědět...
Proč zrovna Já?
Chci být pořád s Tebou..
Proč zrovna Já?
Jen s Tebou jsem sám sebou...
Proč zrovna Ty?
Já nechci modré z nebe...
Proč zrovna Ty?
Já chci je kousek Tebe.
Přečteno 537x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)