Anotace: Zachovala se pouze polovina textu, druhá neodpovídala standardům EU, Svazu Sběratelů Slonů, Federaci Ropných Plošin a Klubu Fanatických Operních Zpěváků. Závada není na vašem přijímači, zabte autora!!!
.
až dáš
si práci
odhaduju
malinkou
a přestaneš
na předchozí řádku
sám sobě odpovídat
hned první skulinkou
až přestaneš sedět
na vlastním
bobku
skwatém
až vyplivneš
hodně práce
do sebe
pak uzavře
tvá cenzura
údivem
rozevřené
zobáky
a ty
na všecky
věky
zavěsíš
své pocity
mezi
básníky
you_welcome
.
07.04.2010 00:59:00 | a_tao
Hle koukněme se čísla a jejich magie, ta sputsila zase své taneční kreace. NAplno, naplno... ALe slova je přebila. Díky cenzuře, že byla tak cenami zruinovaná podplatců zruinovaná, že se padla na kolena...
06.04.2010 22:20:00 | kikis
ouu, tak ta je hvězdná!
(a mimochodem jako člen Svazu Sběratelů Slonů (bohužel na první exemplář stále ještě střádám) jsem hlasoval zásadně proti restrikcím... ale... kolik chobotů, tolik hlasů - přehlasovali mne :( )
21.03.2010 15:23:00 | drsnosrstej kokršpaněl
...poznámka čtenáře: Autor není na zabití,jak by se možná někomu zdálo, neboť chytrých a vzdělaných lidí není nikdy dost!!!...
20.03.2010 09:11:00 | Lota