Sluneční stráně
Anotace: Lyrika/ze sbírky: Hra světla a stínů
Asi jsem neměla jít na tu stráň,
však byl jsi tam sám a zasněný.
Tak prudce zavoněl pšeničný lán!
Den tak nádherný,jak zlacený.
Víla tě mohla líbat! A ty spíš.
V náruči louky tak bezbranný.
Víčka se chvějí.O něčem snad sníš?
V mé lásce také tak ztracený.
Radostí i štěstím jsem zrudla.
Cestou vzhůru květiny voněly.
Tak miluji ta letní dusna!
Světla a stíny se střídaly.
Přečteno 436x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, modrá..., zelená víla, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)