Vysněná ...
Pár slov já v hlavě mám
pro lásku jedinou,pro lásku jak trám.
Ve vlasech tvých
na mě touhy stín jemně dých
a v očích krásný jas.
Já uvidím tě zítra zas?
A pod ňadry tvé srdíčko
jen zůstaň ještě maličko.
A pod pupíkem?
Ach můj Bože!
To místo slastné na těle.
Tak díky!
Krásný anděle.
Přečteno 629x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Radek.oslov.Šafárik, Zefi, zelená víla, Psavec, ilona, stravla, CULIKATÁ, Houda, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)