Píseň o nás dvou

Píseň o nás dvou

Anotace: ...

V měsíčním závoji usínáš tiše
zpívám Ti píseň o nás dvou
budu tvým navždy, ty navždy mou
a jarní láska na nás dýše
úsměvy derou se okny chýše
doteky jiskří noční tmou

byl jsem jen bláznem zaslepeným
než moje srdce našlo Tvé
Amor nás hrdě do ráje zve
chci se stát tvojím vyvoleným
už déle nechci býti němým
když moje srdce vášní řve.
Autor Frosty28, 22.03.2010
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: Charentan, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je ale krásné lásky ve slovech:-).Hezká.

22.03.2010 22:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí