Zdálo se být...
Anotace: Láska má růžové brýle!
Zdálo se ..tak jiné všechno, čeho jsi se dotkl,
..že by si kvůli mně od ní utekl,
..tak snadné s Tebou být
..že se vezmem za ruce a můžem jít.
Zdálo se..že nemůžou lhát Tvé doteky
..ještě v říjnu zasypával jsi mě přece polibky
..že my dva máme velkou naději,
..ale ty jsi řekl:"Teď ne, až později"
Zdálo se..to celý byl jen sen,
ty jsi však byl už z něho probuzen..
probudila Tě Ona
a já žal vypila až do dna...
Komentáře (1)
Komentujících (1)