Pohádka
Pohádkovým světem
žene se bouře dálek.
Ve ztracení a obavách bloudí
ten, co zemi vládne.
Moudrý je ten, kdo pohádkou žije
a kouzlo její zná.
Vždyť v každé dětské tvářičce
každý svou pohádku má.
Ve snové říši pohádek
žije a ztrácí se
hodná čarodějka.
Kouzlí a čaruje nejvíce,
když je šťastná.
Zaskočená láskou
v pohádce nachází své místo.
Zachrání svou zem,
která je srdci jejímu blízko.
A život,
co má pohádkový děj
do Pohádky naději vhání.
Neboť sen je přání,
které vychází z tvého srdce.
Přečteno 471x
Tipy 12
Poslední tipující: Boudicca, Juan Francesco de Faro, Neldor, hašlerka, enigman, CULIKATÁ, ilona, Cassée Moteur
Komentáře (1)
Komentujících (1)