Čtyři živly-čtyři zklamání
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=P9EaMe4duKM&feature=related
Ztrácím tě ve vodě
Která tělem mi proudí
Beze mě nastupuješ na lodě
A ani v nejmenším ti to nevadí
Ztrácím tě ve větru
Který nádech můj provází
Z mého srdce je vidět kousek hrotu
Tvá ruka ho celý zarazí
Ztrácím tě v zemi
Která mě časem obklopí
Někdo zasadí na mě stromy
A pak na tvůj rozkaz pokácí
Ztrácím tě v ohni
Který spálil mé naděje
Vedle jiné si lehni
Na mě se neohlížej-nic se neděje
Přečteno 391x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, Rootness, Isquieasuus, hypertenze, J.U. Ray, Okřídlená Lištička, Javavia
Komentáře (3)
Komentujících (3)