Hřích
Anotace: aneb Co se rodí v mysli v pět hodin ráno
Mlhavé údolí
my v něm jdoucí,
piková dvojka
srdcervoucí.
Odlétlo s deštěm
jehličí stromů.
Ptáte se kam?
Tam kde je jim líp-domů.
Mlhavé údolí
mráz do mysli padá,
srdcová královna
zemřela-mladá.
Perla mé naděje
ztracena v moři
topí se v slzách svých
pláče a hoří.
Tráva už zežloutla
my sklopili uši,
snad nikdo nespatří
tu zčernalou duši...
Přečteno 441x
Tipy 24
Poslední tipující: Doceladobrykote, Eliss94, maikycz, Javavia, ludmil, kaňka ouškovaná, hašlerka, Maličká Peťulka, Psavec, blue, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)