Byl jsi omyl
Anotace: hodně mě zklamal
Řekl jsi mi "Miluji tě"
a já ti to věřila.
Ty dvě slova miluji tě,
jsem ti také svěřila.
Prý jsem byla nejlepší,
holka co jsi znal.
Byla to rána největší,
když jsi mi sbohem dal.
Bolelo to strašně moc,
plakala jsem celou noc.
Srdce jsi mi zlomil,
byl jsi velký omyl.
Myslela jsem na tebe,
ještě hodně dlouho.
Kdybych tě teď potkala,
řekla bych ti troubo.
Rychle jsi si našel náhradu,
nemáš žádnou zábranu.
Za měsíc jsi jí sbohem dal
a na rande zase jinou zval.
Od teďka už nevěřím ti
ani jednu hlásku.
Naivka ta co uvěří ti,
stejně jí nedáš lásku.
Holky jsou pro tebe
jenom kus masa.
Tak už si uvědom,
že nejsme zlá rasa.
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, PPetrushka, blue, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)