Anotace: ........ vše nejde přesně vyjádřit slovy :-)
Keby si kazdy z nas mohol povedat podobne :).Skoda,ze si tento neobycajny pocit nevyjadrila lepsie,gramaticke rymy,a basen bez rytmu a melodie skodia tak neopakovatelnej myslienke.
10.09.2011 20:22:00 | Terulienka
jsi ten, co mi vše dal....
***gratuluji
02.04.2010 13:22:00 | ROMAN LOHNERT