Když..
Když brečím,
tak pro Tebe,
když klečím,
tak na hřebech,
když jdu tempem šnečím,
jdu od Tebe,
když vracím se,
jdu do nebe,
když bojím se,
tak o Tebe,
když ztrácíš se,
tak..
Přečteno 503x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, 4LJFilip
Komentáře (2)
Komentujících (2)