Dnešní hezký sen
Anotace: Volně psané, třeba se nám to bude zdát dneska všem:0),kéžby...
Zdálo se mi,
dnešní snové noci,
o lásce, její moci.
Na první pohled,
podlomená kolena,
ach ta, láska nádherná.
Jako živý princ,
bohůžel přišlo ráno,
teď cítím se, z toho smutno.
Kdepak může být?,
zda-li tužba, dežavý,
či pocit klamavý...
Vrať se mi človíčku,
alespoň do mého snu,
dožijem si tu naší lásku,
byť jen ve snu.
......Čekám, jenom na Tebe
Přečteno 406x
Tipy 16
Poslední tipující: Vjeršotepec, Roger, Psavec, hašlerka, Mbonita, Zasr. romantik, andrusineck, Kokonut, bejbyyyy, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)