Rodičům
Anotace: moc sem nezapadá
Rodičům
Když kamarád se loučí
a když milá zklame Tě
jen rodiče jsou Ti
nejbližšími na světě
I když jsi je trápil
a neposlouchal v mládí
neřeknou Ti ne
a starají se rádi
Jenom v nich máš oporu
a jenom o nich víš
že stojí Ti za zády
když Tě holka opustí
nebo kamarádi
Komentáře (1)
Komentujících (1)